Nieuw platform voor Ambtenaar2.0 netwerk

schermafdruk-van-2016-10-10-11-47-38Vrijdag 7 oktober is de nieuwe netwerksite van Ambtenaar 2.0 gelanceerd. Op de site kunnen ambtenaren uit het hele land en uit alle overheidslagen kennis met elkaar delen.

Tijdens de afsluiting van de Ambtenaar 2.0 dag bij de gemeente Haarlemmermeer werd de nieuwe netwerksite op pleio gelanceerd door Aletha Steijns en Hans Damen. Een website om kennis te delen voor een betere en effectievere overheid.  Zo kan de ene ambtenaar de ander behoeden voor  valkuilen en kunnen successen worden gedeeld. Naast een forum en een plek om best practices te delen heeft de website ook een opdrachtenbank met vacatures voor opdrachten of stages binnen de overheid.

De bedoeling

Het idee achter de website en het netwerk van Ambtenaar 2.0 is dat bij iedere opgave binnen de overheid er iemand is die aan hetzelfde werkt. Het is zonde om elkaar daarbij niet op te zoeken: door te delen wat ons als ambtenaren of publieke professional bezighoudt, vinden we ‘die ander’ en kunnen leren van de ervaringen van elkaar. Zo zorgen we er samen voor dat we niet steeds het wiel opnieuw uitvinden en dragen we bij aan betere overheid.

De website werd gelanceerd tijdens de Ambtenaar 2.0 dag waar meer dan 400 ambtenaren uit het hele land met elkaar kennis deelden over werken vanuit de bedoeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.